Destia Lakko Jhl

Muutos maksaa työntekijöille vähintään satoja euroja vuodessa. Yöllä lakon ensi kertaa vuosikymmeniin.


Jhl N Lakko Pysayttaa Tietyomaat Destia Pitaa Lakkoa Laittomana Taloussanomat Ilta Sanomat

Lakko päättyy tänään keskiyöllä.

Destia lakko jhl. JHL vaatii että Destia neuvottelee tilanteesta liiton kanssa. Edellinen lakko alkoi Destiassa tämän viikon maanantaina ja päättyy torstaina. Heidän vuosiansiostaan katoaa satoja tai.

Muutos tulee voimaan alkuvuodesta 2022 JHL sanoo tiedotteessaan. JHL julistaa Destian ja Oulun Energia Urakoinnin työt lakkoon 2124. Voiton maksimointi palkkoja polkemalla on epäreilua ja sopimusshoppailu rikkoo.

JHL kertoo ryhtyvänsä lakkoon jolla se vastustaa työehtojen jyräämistä. Kiviniemi sanoo myös ettei mahdollisen työehtosopimuksen vaihtamisen tavoitteena ole laskea työntekijöiden palkkoja. Infra-alan menestyvä suuryritys Destia aikoo polkea palkkoja ja vaihtaa halvempaan työehtosopimukseen.

Destian toimitusjohtaja Tero Kiviniemi kertoo Ylelle pitävänsä JHLn lakkoa laittomana. JHLn mukaan Destian johto ei edes vastaa yhteydenottoihin joten liiton ainoa keino työehtojen puolustamiseen on lakko. Hän sanoo ettei päätöstä työehtosopimuksen vaihtamisesta ole vielä tehty.

Lakon on määrä kestää 10. JHLn lakko on laiton. Yhtiö aikoo mitä ilmeisemmin vaihtaa halvempaan työehtosopimukseen eikä suostu neuvottelemaan asiasta.

JHLn lakko Destiassa päättyi torstaina 106. Ammattiliitto JHL ryhtyy lakkoon jolla se vastustaa työehtojen jyräämistä. Destia pitää JHLn lakkoilmoitusta laittomana sillä Destialla on voimassa oleva työehtosopimus.

Lakko kestää kolme päivää. Se myös julisti uuden lakon Destian työmaille. JHL vaatii Destiaa pysymään nykyisessä työehtosopimuksessa.

Yrityksen mukaan päätöstä työehtosopimuksesta toiseen siirtymiselle ei vielä ole. Ammattiliitto on ollut toistuvasti yhteydessä yhtiöön jotta asia saataisiin ratkaistua neuvottelemalla. JHLn mukaan lakko järjestetään sillä Destia aikoo vaihtaa nykyisen työehtosopimuksen uuteen ja halvempaan.

Ammattiliitto JHL joutuu aloittamaan uuden työtaistelun infra-alan jättiyhtiö Destiassa. JHLn mukaan miljoonavoittoja tahkoava Destia aikoo vaihtaa nykyisen työehtosopimuksen uuteen ja halvempaan. Destia pitää JHLn lakkoa laittomana koska sillä on voimassa oleva työehtosopimus.

Viime viikolla Destia kertoi. Kiviniemen mukaan JHLn lakkoilmoituksessa on käytetty värikynää. Kesäkuuta kello 0000 ja päättyä keskiviikkona 30.

Destian lakko pysäyttää huomenna tietyömaita JHLn palkkataisto päättyy perjantaina Lakko pysäyttää muun muassa Destian tietyömaat keskeyttää teiden kunnossapidon sekä sekoittaa junaliikennettä sillä työtaisteluun osallistuvat myös Destia Railin työntekijät. Liitto vaatii yhtiötä neuvottelemaan. Kikkailun maksajiksi joutuvat yhtiön työntekijät.

Lakon oli tarkoitus alkaa maanantaina 28. Destia aikoo liittyä infra-alan tessiin jonka osapuolina ovat Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto. Kiviniemi sanoo myös.

JHL aloittaa Destiassa uuden lakon maanantaina Pe 186. Tällä hetkellä Destia noudattaa Paltan ja JHLn välistä sopimusta. JHLn lakko pysäyttää tietyömaat Destia pitää lakkoa laittomana Lakko pysäyttää Destian tietyömaat ja keskeyttää teiden kunnossapidon.

JHL vastustaa lakolla Destian suunnittelemaa palkka-alea joka veisi työntekijöiden tilipussista satoja tai jopa tuhat euroa vuodessa. Destian työntekijät aloittivat tiistaina 86. JHL järjesti Destiassa kolmipäiväisen lakon samasta syystä jo viime viikolla.

Uudella sopimuksella olisi JHLn mukaan alentava vaikutus yrityksen työntekijöiden palkkoihin. Jäsenet ovat täysillä mukana työtaistelussa. Se voi myös myöhästyttää junaliikennettä sillä työtaisteluun osallistuvat myös Destia Railin työntekijät.

Destia teki viime vuonna voittoa liki 11 miljoonaa. Destia kertoo Turun Sanomille antamassaan lausunnossa että yksityisomisteisena infra-alan yrityksenä Destia tarkastelee parhaillaan tarkoituksenmukaisinta edunvalvontaa yhtiön ja sen henkilöstön näkökulmasta. Kiviniemen mukaan Destia ei ole tehnyt vielä päätöstä siitä vaihtaako se työehtosopimusta vai ei.

Ruuhkiin teillä ja myöhästymisiin junaliikenteessä. Destian mukaan lakolla ei näyttäisi olevan vaikutusta liikenteeseen. Destia on aiemmin ilmoittanut pitävänsä JHLn lakkoja laittomina ja kiistää että se aikoisi heikentää työsuhteen ehtoja.

Satojenkorkeintaan tuhannen euron palkanalennus koskisi liiton mukaan noin tuhatta henkilöä. Palkka-ale koskee yhteensä noin tuhatta työntekijää sanoo JHL tiedotteessaan. JHL tiedotti maanantaina kolmipäiväisestä lakosta infra-alan yhtiö Destiassa.

Muutos tulisi liiton mukaan voimaan alkuvuodesta 2022. Veturinkuljettajien maaliskuinen lakko oli laiton. Syyksi lakkoon JHL ilmoittaa että sen mukaan Destia aikoo vaihtaa halvempaan työehtosopimukseen.

JHL ei ole sanojensa mukaan saanut yhtiöltä kirjallista lausuntoa siitä ettei se alenna palkkoja tulevan tes-vaihdoksen myötä. Hänen mukaansa JHLn lakkoilmoituksessa on käytetty värikynää.


Jhl Jatkaa Taistelua Destian Palkka Alea Vastaan Lakko Juhannusviikolla


Jhl Kolmen Paivan Lakkoon Destiassa Tavoitteena Palkkojen Pelastaminen


Kolmas Lakko Destiassa Taistelu Tyoehdoista Jatkuu


Jhl N Destian Lakko Saattaa Olla Oikeutettu


Jhl Tiukkana Destian Palkka Alea Vastaan Lakkorintama Pitaa


Destian Lakko Toimi Nain Lakon Aikana Ja Sen Jalkeen


Destian Lakko Toimi Nain Lakon Aikana Ja Sen Jalkeen


Jhl Lakkoilee Kolme Paivaa Destiassa Ei Juuri Vaikutusta Turun Seudulla Lakko Turun Sanomat


Jhl Jatkaa Taistelua Destian Palkka Alea Vastaan Lakko Juhannusviikolla


Destia Vahvisti Tyoehtosopimuksen Vaihdon Jhl Keskeyttaa Ensi Viikolle Suunnitellun Lakon Mutta On Valmis Uusiin Toimiin Talous Hs Fi


Destian Tyontekijat Lakkoon Toimitusjohtajan Mukaan Lakko On Laiton Ja Sen Perustelut Ontuvat Jhl Mikaan Ei Riita Yle Uutiset Yle Fi


Jhl Aloittaa Destiassa Uuden Lakon Maanantaina Destia Pitaa Tyotaistelua Laittomana Uutissuomalainen Etela Saimaa


Destiassa Alkaa Tiistaina Kolmen Paivan Lakko Ruuhkat Teilla Ja Myohastymiset Raiteilla Mahdollisia Lapin Kansa


Destian Tyontekijat Lakkoon Toimitusjohtajan Mukaan Lakko On Laiton Ja Sen Perustelut Ontuvat Jhl Mikaan Ei Riita Yle Uutiset Yle Fi


Destian Lakko Toimi Nain Lakon Aikana Ja Sen Jalkeen


Jhl N Lakko Kestaa Kolme Paivaa


Destian Mukaan Jhl N Lakko On Laiton Verkkouutiset Fi


Jhl N Destian Lakko Saattaa Olla Oikeutettu


Jhl Tiukkana Destian Palkka Alea Vastaan Lakkorintama Pitaa

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Destia Lakko Jhl"

Posting Komentar